Ny och ommålning

Grå vägg och moderna stolar

 Ny färg på väggarna gör stor skillnad.

Ska ni flytta in i en ny bostad och vill ha nya, fräscha färger på väggarna?

Då det finns massor av färger att välja mellan kan alla hitta en som gör rummet rättvisa och som lyfter fram möbler och detaljer på rätt sätt.

Att måla själv är både tidskrävande och svårare än man tror då resultatet lätt blir ojämnt och fläckigt. Om ni låter oss göra jobbet kan ni vara säkra på att få perfekta väggar utan kladd.

Det spelar ingen roll vilket material väggens yta har – vi gör ett lika bra jobb på alla underlag.  Vi målar från grunden om så skulle behövas, eller så målar vi om tidigare målade väggar. Vi gör det som krävs helt enkelt.

Ta hjälp av oss när det kommer till ny- och ommålning

Vi kan hjälpa dig med alla typer av målning både inomhus och utomhus då vi har erfarna och kunniga medarbetare som vet vad som krävs för att jobbet ska bli gjort på rätt sätt.

Det spelar ingen roll om det handlar om nymålning eller ommålning – vi är lika bra på vilket som. Att måla på egen hand är inte så lätt som man tror.


Förutom att göra det fint har färgen ett annat viktigt syfte, nämligen att skydda ytan.När det gäller fasadmålning är det ytterst viktigt att detta utförs på rätt sätt för att skydda mot väder och vind. Just träfasader är extra känsliga mot fukt och är därför extra beroende av färg som skydd.

Vi målar ditt hus både invändigt och utvändigt om så skulle behövas, och vi ser till att resultatet blir jämnt och snyggt.

Husfasad av trä målat i vitt och rött
Stäng meny