RENOVERA FÖNSTER

Husfasad målat i terrakotta färg

Fönstermålning och renovering som håller länge

Dörrar och fönster är sådana detaljer som är lätta att överse när det gäller underhåll av huset. Speciellt fönster har många vinklar och vrår där smuts och fukt kan ta fäste vilket gör dessa extra utsatta.

Fönster är dessutom ofta tillverkade av trä vilket är ett levande material som kräver sitt underhåll. När såg du över dina fönster senast? Det kanske kan vara dags för en fönstermålning snart eller kanske en mer omfattande fönsterrenovering?

Vi utför alla typer av fönstermålningar och fönsterrenoveringar och gör detta på ett professionellt sätt där vi ser till att färgen skyddar det underliggande träet på rätt sätt. Med rätt målningsteknik kommer ditt fönster att hålla för evigt – det gäller bara att måla om innan fukt och röta hunnit frodas inne i träet.  

Vi är proffs på fönsterrnovering

Är det ett nytt fönster du ska sätta in är det därför extra viktigt att behandla detta med rätt skydd. Om du vill vara säker på att ditt fönster ska hålla i många år framöver gör du bäst i att anlita oss att göra jobbet åt dig.

Gör du det på egen hand finns risken att arbetet inte utförs på rätt sätt och att fönstret inte har det skydd det bör ha. I slutändan kan detta innebära att du måste måla om fönstret oftare eller i värsta fall byta ut hela fönstret om det har blivit för förstört.

Låt oss ta hand om din fönstermålning så behöver du inte oroa dig för att något ska gå fel.

Våra erfarna och kunniga medarbetare vet vad som krävs för att jobbet ska bli gjort så bra som möjligt.

Rödmålad husfasad med fönster
Stäng meny