Fasadmålning i Stockholm

Gör en fasadmålning och få känslan av ett nytt hem

 Vi har erfarenhet från flertalet fasadmålningar i Stockholmsområdet.

Om det är dags att om huset kan det vara bra att veta vart du ska vända dig. Eftersom en fasadmålning av huset är ett stort projekt som tar tid och kräver gedigen kunskap är det alltid säkrast att anlita experter istället för att försöka sig på arbetet på egen hand. Att måla om fasaden kan se lätt ut från en åskådares perspektiv, men faktum är att en fasadmålning är en konst som kräver både teoretiska och praktiska kunskaper.

Våra målare har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att jobbet ska bli gjort på ett så rätt och riktigt sätt som möjligt. Vi tar oss an alla typer av målerijobb och kan garantera att resultatet blir just så som du tänkt dig – om inte bättre! 

 

Vi har den rätta kunskapen, erfarenheten och utrustningen

En utvändig fasadmålning av huset bör göras med jämna mellanrum för att ge ett så bra skydd som möjligt. Detta gäller främst trähus, men även stenhus har en tendens att flagna färg efter några år.

Hur pass länge färgen håller beror väldigt mycket på vilken färg som använts, hur ytan är grundbehandlad samt på hur pass noga och vältäckande färgen har målats. Eftersom trä är ett levande material som är känsligt mot yttre faktorer såsom fukt och smuts är det extra viktigt att en träfasad underhålls på ett så bra sätt som möjligt.

Då det kostar en hel del att måla om fasaden på huset lönar det sig att låta proffsen – oss – göra jobbet åt dig så slipper du ägna ett projekt som detta en tanke på många, många år framöver.

Stäng meny