Vi gör det mesta till dem flesta när det kommer till målerijobb

Här hittar du hela vårt tjänsteutbud. Kort och gott kan man säga att vi gör det mesta som har med måleri att göra. Vi har över 30 års erfarenhet av målerijobb, där vi hjälpt både privat – och företagskunder. Vår målsättning är att alltid hålla det vi lovar och aldrig tumma på varken kvalité eller resultat. Så letar du efter en , ge oss chansen så lovar vi att förvalta den väl och förgylla din tillvaro med färg.

Våra Tjänster

Är du sugen på att förnya ditt hem och ge det mer stil? Ett enkelt sätt att göra detta är att ändra färgen på väggarna eller kanske satsa på en fondvägg som drar blickarna till sig i rummet

En utvändig fasadmålning av huset bör göras med jämna mellanrum för att ge ett så bra skydd som möjligt. Detta gäller främst trähus, men även stenhus har en tendens att flagna färg efter några år.

Färgen ger inte bara fönstret ett trevligare och renare utseende, den skyddar även från alla yttre påfrestningar som annars förstör ett obehandlat trä. 

Gör en restaurering eller dekorationsmålning och få liv i det gamla

Ska ni flytta in i en ny bostad och vill ha nya, fräscha färger på väggarna? Eller känner ni att det är dags för en förändring eller uppfräschning där ni bor idag? Ny färg på väggarna gör stor skillnad.

Trapphus utsätts ofta för en hel del slitage och behöver med jämna mellanrum rustas upp genom bland annat målning.

Många kanske tror att det är dyrt att anlita och hellre tar saken i egna händer. Faktum är att det inte behöver bli så dyrt för dig som privatperson eftersom ROT-avdraget finns. 

Stäng meny