PROFFESSIONALISM

+

KVALITET

=

100% KUNDNÖJDHET

vi målar –för dig

Det är viktigt för oss att du som kund är helnöjd med det jobb vi utfört och därför erbjuder vi alltid 100% kvalitetsgaranti enligt Måleriföretagarnas standard.

På så vis skapar vi en långsiktig relation och hoppas få lov att sköta nästa uppdrag också, både åt dig och kanske åt någon du känner.

Genom att alltid kommunicera rakt och öppet lever vi upp till våra tre ledord:

  • Professionalism
  • Kvalitet
  • Kundnöjdhet

Är du i behov av erfarna och duktiga hantverkare som utför jobbet på tid och enligt överenskommelse? Då ska du inte tveka att kontakta oss redan idag.

Vi ser fram emot att få samarbeta med dig!

Läs gärna mer om våra tjänster, vi utför även ovanligare uppdrag som restaureringar och dekorationsmålning.

Kimmo Ilvonen VD och Försäljningsansvarig Vi Målar
Kimmo Ilvonen
VD

Vi utför allt från den vackra dekorationsmålningen till ommålningen av hela husfasaden på det stora hyreshuset.  Vi restaurerar dina gamla fönster så att de blir i fint skick, tapetserar om ett rum eller varenda rum i hela bostadsrättsföreningen. 

 

Hela Storstockholm är vårt hem

Med över trettio års erfarenhet har vi tagit oss an diverse målerijobb runt hela Mälardalen med stor entusiasm. Bor du i Stockholmsområdet så finns vi där för dig.

Vi besöker dig gärna på plats för att göra en prisuppskattning på ett jobb, litet som stort. 

På kartan härintill ser du vilket område vi jobbar inom. Bor du precis utanför gränsen är du alltid välkommen att höra av dig ändå.

Välkommen!

Kimmo Ilvonen VD och Försäljningsansvarig Vi Målar

Kimmo

VD & SÄLJANSVARIG

Kimmo ansvarar för allt som rör försäljning och kundkontakt och är även företagets VD. När han inte springer mellan kunderna så löptränar han ofta utomhus eller kör runt på sin motorcykel.

Raimonds Kulisevskis Projektledare Vi Målar

Raimonds

PROJEKTLEDARE

Raimonds är experten när det handlar om kreativitet och utförande av alla olika typer av måleri- och byggjobb. Är han inte på jobbet hittar du honom oftast där han trivs bäst: med sin fru och dom två döttrarna.

Matilda Lewerin Ekonomiansvarig Vi Målar

Matilda

EKONOMIANSVARIG

Matilda håller koll på allt det ekonomiska på Vi Målar. När hon inte är på kontoret så hittar ni henne ofta tränandes inför en Halv Iron Man eller någon annan fysisk utmaning.

Stäng meny