Professionella målare för privatpersoner och företag i Stockholm

Oavsett om du bor i Västerås, Eskilstuna, Arboga, Södertälje eller Stockholm så erbjuder våra erfarna målare högkvalitativa tjänster till privatpersoner såväl som företag runtom i Mälardalen!

Med 30 års erfarenhet erbjuder våra hantverkare högkvalitativ , och hus och bostad, samt restaurering av möbler och . Vi sätter färg på din tillvaro och strävar efter att bli ditt självklara val av hantverkare när ditt bostadshus eller kontor behöver en hantverkares hand. Med , en förkortning av reparation, ombyggnation och tillbyggnation, kan vi dessutom erbjuda privatpersoner lägre priser då 50 % av arbetskostnaderna kan bli subventionerade.

Våra tre ledord kvalitet, professionalism och nöja kunder styr vårat arbete. Du kan läsa om tidigare kunders erfarenheter med oss på våran hemsida och på så vis försäkra er om att vi endast erbjuder hög kvalitet och aldrig sviker våra löften!

Hela Storstockholm är vårat hem

Med kontor på Filmgatan 31 i Solna står vi till förfogande för dig i centrala delarna av city likaväl som norrort, söderort, västerort eller österort. Oavsett om ni bor i studentrum, lägenhet, etagevåning, radhus eller stor villa så tar vi oss med entusiasm an de projekt  ni funderar på att realisera.

Oavsett om ni än så länge bara funderar på att tapetsera vardagsrummet eller om ni en hel projektplan för hela villan så kan ni kontakta oss angående era önskemål och idéer så återkommer vi med ett prisförslag – alltid inom 24 timmar. Det stora intresse vi har för , målning och restaurering kombinerat med all den erfarenhet vi har fått genom åren finns det få jobb vi inte är villiga att ta oss an. Så läs mer om de vi erbjuder.

Kostnadsfri offertförfrågan

Skriv ett par rader nedan om vad du behöver hjälp med så lovar vi att höra av oss så fort vi får möjlighet. Du kan alltid ringa oss på: 08-25 46 04 om du vill komma i kontakt med oss direkt.