Dina målare i Stockholms Västerort

Bor du väster och nordväst om Stockholms innerstad så räknas du till Stockholms västerort och kan skatta dig lycklig! Västerort är nämligen ett av de många områden där våra målare jobbar. Går du i tankar på att investera i en renovering av ditt hus, vill du måla om din lägenhet eller har du kanske redan påbörjar ett sådant projekt och fastnat mitt i? Då kan vi hjälpa dig! Med många års erfarenhet av målning av alla typer av målande, varesig det är in- och utsidan av hus, fönster eller dekorationsmålning, så är vi mycket intresserade av att ta oss an just ditt projekt. Läs mer om våra”tjänster” här.

Måla nytt liv i Järfälla

Vi älskar vackra Järfälla, två mil nordväst om Stockholm, och erbjuder med entusiasm våra tjänster till dig som behöver en målare, tapetserare, möbelrestaurerare med mera. Hör av dig till oss med dina idéer och få ett prisexempel och påbörja förnyelsen av ditt hem!

Nya tapeter, väggdekorationer och fönstermålning i Bromma

Oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa i Bromma eller närliggande Hässelby, Jakobsberg, Kungsängen, Spånga och Vällingby  är våra hantverkare alltid tillgängliga att hjälpa dig med de behov du har av måleri. Våra hantverkare målar med entusiasm och har gjort slut på många liter färg under alla sina års arbete med måleri. Du kan med andra ord lita på att våra målare når upp till – och överträffar – dina förväntningar. Hässelby, Jakobsberg, Kungsängen, Spånga och Vällingby

Måla på Ekerö

Våra målare jobbar i hela Stockholms län och tar sig mer än gärna an uppdrag på fina Ekerö. Förutom att tapetsera och måla ditt hus invändigt målar vi även fasader och fönster. Vi gör ett felfritt jobb oavsett om det gäller en enkel tapetsering av ett barnrum till en målning av en stor villafasad. Ekeröbor – tveka inte att kolla kontakta oss med era planer. Kolla gärna in våra referenser för att se vad våra tidigare kunder säger.