Allt en målare kan erbjuda – i Stockholm Söderort

När stressen på jobbet gör att de lediga timmarna blir allt färre och barnen tar upp resterande tiden medan föräldrarna klagar på att de försummas och vännerna bara kan träffas på semestern är det en bra idé att inte ta sig an en fasadmålning av huset! Om husfasaden helst hade behövts målas om förra året och schemat verkligen inte erbjuder någon lucka så är det tur att våra professionella målare jobbar i hela Stockholms län och därför givetvis även Söderort, och kan avlasta dig.

Få hjälp med målande av ditt hem i Botkyrka

Bor du i Botkyrka i Stockholms län och har behov av en hantverkare som målar om ditt hems insida eller utsida kan vi göra just det åt dig – och mycket mer! För att läsa om vad vi har att erbjuda kan du läsa mer om detta under ”tjänster”. Du kan även kontakta oss och förklara vilka planer och idéer du har för ditt hem, så kan vi ge dig ett prisförslag.

Erfarna hantverkare i Haninge

Den vackra kommunen Haninge är ett annat av våra geografiska arbetsområden så tveka inte att kontakta oss om du behöver en målare. Våra målare har över 20 års erfarenhet och målar, dekorerar och restaurerar med glädje alla Haninges hem!

Professionellt måleri i Huddinge

Förutom ovan nämnda orter och kommuner jobbar vi även i Huddinge, samt Enskede, Farsta, Salem, Skärsholmen, Tumba, Tyresö, Årsta och Älvsjö. Vi tar oss an målerijobb från privatpersoner och företag, oavsett om det är en enkel fasadmålning som önskas eller mer avancerade dekorationsmålningar. Vi njuter av att ta oss an olika typer av uppdrag då våra målare har lång erfarenhet och gärna utmanas.