Enastående målare i Stockholm Norrort

Våra erfarna målare kan förvandla ditt hem! Med målning, tapetsering och dekorationsmålningar av alla de slag. Om du är i behov av eller helt enkelt bara vill förnya hemmet och fräscha upp med nya tapeter, en färggladade fasad och fönsterbläck så är våra målare enastående för detta jobb.

Kreativa hantverkare i Täby

Vi jobbar även i Täby och förvandlar ditt hem med enkla medel. Allt som behövs är nya färger på väggarna för att förändra ett hems karaktär. Val av färger, nyanser och mönster kan få lägenheten att kännas både större och mindre, varmare och kallare.

Trolla med ditt hem i Sollentuna

Förutom att måla om är tapetsering ett bra alternativ för att förändra ditt hem. För snabbast och bästa resultat bör du anlita professionella hantverkare. Våra målare har tapetserat oräkneliga rum och har snabbheten och expertisen för att göra ett jobb du är mer än nöjd med.

Vi jobbar i Norrtäljes alla hörn

Ifall det inte är tapetsering eller målning du är ute efter, varför inte restaurarera släktmöblerna som står nedpackade i källaren? De tillför hemmet en unik prägel och förnyar hemmet med äldre kvalitetsmöbler. Våra målare jobbar gärna och ofta i Norrtäljes alla hörn och oavsett hur du vill förnya ditt hem kan vi hjälpa dig.

Vi erbjuder Solna våra tjänster

Solnas målarbehov kan tas om hand av oss! Inte bara målning av väggar, fasader och fönster utförs av våra kunniga målare utan även dekorationsmålningar. Våra målare gör dekorationsmålningar på inner- och ytterväggar likaväl som på möbler. Vad ni än behöver i Solna så ställer vi upp.

Tjänster till Upplands Väsby

Bor du i tätorten Upplands Väsby så passar det utmärkt även det. Våra målare beger sig runtom i hela Stockholmsområdet och målar, tapetserar och restaurerar.

Måleri i Vallentuna

Våra målare jobbar även i Vallentuna samt Danderyd, Sundbyberg, Djursholm, Kista, Upplands Bro och Österåker. Oavsett om du bor i Vallentuna eller någon annanstans i Stockholmsområdet är det därmed fritt fram att kontakta oss.