Våra målare i Stockholm City piggar upp hus och hem

Huvudstaden har ett förvirrande stort utbud av nöjen, produkter och tjänster, så det är med glädje vi kan meddela att du nu har hittat din självklara målare var du än bor i Stockholms län! Istället för att googla och läsa på om åtskilliga alternativ eller leta igenom telefonboken med glasögonen på näsan och pennan i högsta hugg kan du nu lugna dig med att du har hittat den erfarna och professionella målarfirman du letat efter. Oavsett om du bor i centrala Stockholm eller Storstockholm finns vi tillgänliga för alla typer av målarjobb.

Målning och med bästa resultat samt  är bara några av de tjänster vi erbjuder. Den långa erfarenheten våra målare har gör att du kan lita på att du får exakt det du vill ha. Vi håller vad vi lovar och levererar alltid i tid för att göra våra kunder nöjda. Vilka jobb du än funderar på så finns vi tillgängliga att ta oss an just dina önskemål.

Vi jobbar på Stockholms Södermalm och erbjuder högsta kvalitet

Är du Södermalmsbo eller håller du hus på Kungsholmen, Norrmalm och Östermalm och vill renovera ditt hem? Oavsett om du vill måla om verandan, restaurera mormors gamla möbler eller tapetsera om barnens rum efter de lämnat boet erbjuder vi just de tjänster du letar efter. Istället för att ta dig an renovering och målning själv kan anlita hantverkare med många års erfarenhet och slappna av. På så vis kan du ägna din tid åt sådant du är bättre på – och få hållbara och felfria resultat! Med ett nytapetserat vardagsrum, fasad med dekorationsmålningar och fönsterkarmar målade i en fräsch färg kan du njuta av fritiden istället för att mötas av ett renoveringsobjekt efter jobbet.

 

Vanliga funderingar

Vi kan måleri, det är vad vi ägnar oss åt hela dagarna samt att vi anser oss vara starka på kommunikation. Vilket vi tror är otroligt viktigt när det kommer till denna typen av uppdrag. Ni har en önskan om att anlita en målare som ska förverkliga det ni efterfrågar, men vissa saker är inte alltid helt självklara. Därför försöker vi vara extremt tydliga i vår kommunikation så att vi minimerar alla tänkbara frågetecken. Vi vill som sagt vara det självklara valet när det kommer till att välja er målare i Stockholm.

Vi brukar alltid rekommendera att vi tar ett möte där vi tittar diskuterar tillsammans med er om vad som behöver göras. Därefter så räknar vi på jobbet och skickar sedan ett anbud som alltid innehåller pris för arbete samt pris för material. Det som också behöver diskuteras är start för projektet samt logistik, vilket rum ska vi börja med osv. Vi har stor erfarenhet av att projektleda och planera, allt för att det ska bli så smidigt som möjligt. Vi kommunicerar alltid en projektplan så du vet ungefär hur långt tid det kommer att ta innan vi är klara.

Vi försöker alltid lämna ett fastpris på det måleriarbete du efterfrågar. I våra anbud så står det alltid vad som ska utföras samt pris för det arbete som ska utföras. Priset för målning bygger på olika faktorer som t.ex: underlagets skick, storlek på det som ska åtgärdas och givetvis vad som ska göras. Ibland räcker det med att bara måla eller tapetsera direkt på väggen eller taket, men ibland kan det behövas mer omfattande åtgärder som att riva gammal tapet, bredspackling, slipning och målning. Det bästa är att alltid träffas innan och se hur det ser ut och diskutera omfattningen. Kontakta oss idag så kommer vi över och lämnar ett pris på det du efterfrågar.